Yleistä & hakusäännöt

Lippuja Old Traffordille MUSCOF ry:n kautta

MUSCOF ry sai virallisen branch statuksen marraskuussa 2011, jonka avulla voimme anoa lippuja Unitedilta ennen kuin ns. normaalit ballotit avautuvat ”Official membereille”.

Jotta voit hakea lippuja MUSCOF ry:n kautta sinun tulee olla MUSCOF ry:n jäsen (maksanut 10€ jäsenmaksun) ja olla myös Manchester Unitedin Official Member (jäsenyys maksaa n. 30£ kaudessa). Hakijan täytyy ilmoittaa Official Membership-numero MUSCOF ry:lle ennen lippujen hakemista.

Manchester United on luokitellut ottelut 2017-2018 A- ja B-kategorioihin. MUSCOF ry:n lippuallokaatiot määräytyvät Unitedin sääntöjen mukaan.

Official Membership-kortit toimivat pääsylippuina – muistakaa aina printata paikkatietonne mukaan otteluun!

Mikäli olette ilmoittaneet Official Memberhip-numeronne MUSCOF:lle niin hakekaa lippuja vain MUSCOF ry:n kautta, osallistuminen Unitedin normaaliin ballottiin sekoittaa meidän lippujenhakuprosessia!

B-kategorian otteluihin on lippuja tarjolla n. 40 kpl.

A-kategorian ottelut ovat kaudella 2017-2018 seuraavia joukkueita vastaan:

  • Arsenal, Chelsea, liverpool, man city, Tottenham ja Watford (kauden viimeinen koti- ottelu)

A-kategorian otteluihin yhdistyksellä on rajallinen määrä lippuja. Mikäli lippuja ei riitä kaikille saa liput ensisijaisesti jäsenet, jotka ovat olleet sekä yhdistyksen jäseniä että Official Membereitä 31.7.2017 – tämä siksi että yhdistyksen lippuallokaatio määräytyy 31.7.2017 Official Member jäsenmäärästä. Loppujen kesken liput arvotaan.

MUSCOF ry:n jäseneksi voit liittyä täältä:
http://www.unitedweb.net/muscof-ry/liittyminen#.UA5CT7Q0PuQ

Official Membership-jäsenyys täältä:
http://www.manutd.com/en/One-United.aspx

Alla vielä säännöt lippujen hakemiseen liittyen:

1. MUSCOF ry:llä on oikeus hakea ottelulippuja yhdistyksen ”Official Member” -jäsenen puolesta.
2. Vain MUSCOF ry:n jäsen, joka on myös ”Official Member” –jäsen, voi tehdä lippuhakemuksen.
3. MUSCOF ry:n jäsen saa hakea lippuja vain MUSCOF ry:n kautta. Mikäli jäsen osallistuu yleiseen Ballottiin, oikeus hakea lippuja MUSCOF ry:n kautta peruutetaan yhden vuoden ajaksi. Huom! A-kategorian peleihin Ballottiin osallistuminen Branchien jäseniltä (MUSCOF ry) on estetty Manchester Untedin toimesta. Mikäli jäsen sen jälkeen uudelleen haluaa päästä MUSCOF ry:n lippuallokaatioon, tulee hänen ilmoittaa halukkuutensa siihen uudelleen ja hakemus käsitellään normaalissa järjestyksessä.
4. Lippuhakemukset tulee olla lähettynä MUSCOF ry:n hakemussivuilla ilmoittamaan ajankohtaan mennessä.
5. A-kategorian otteluihin on rajallinen määrä lippuja, jonka johdosta A-kategorian peleihin on etuoikeus jäsenillä (etuoikeus koskee yhtä A-kategorian ottelua kaudessa), jotka olivat sekä MUSCOF ry:n että Official Member-jäseniä (rekisteröity MUSCOF ry:n jäseneksi Manchester Unitedin rekisterissä) 31.7.2017. Mikäli edellä mainitut etuoikeutetut jäsenet eivät varaa kaikkia allokoituja lippuja niin myös muilla jäsenillä on mahdollisuus saada lippuja A-kategorian peleihin. Mikäli jäsen on jo käyttänyt etuoikeutensa A-kategorian peliin hänen seuraava A-kategorian lippuhakemus käsitellään kuten muiden 31.7.2017 jälkeen jäsenyytensä maksaneiden hakemukset
6. Mikäli A-kategorian peleihin tulee hakemuksia enemmän kuin yhdistyksellä on allokaatiota, suoritetaan hakijoiden kesken arvonta lipuista.
7. Hakemuksen jättäminen ei takaa ottelulippua. Yleensä Manchester Unitedin Ticket Office ilmoittaa hakemuksen onnistumisesta n. 2-3 viikkoa ennen ottelua.
8. MUSCOF ry ei vastaa lipunhakijalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista (esim.hotelli & lennot)
9. MUSCOF ry ei ole vastuussa ottelusiirroista.
10. Lipunhakijan tulee maksaa maksu (alle 16-vuotiaat 25€, seniorit ja 16-17 –vuotiaat 33€, 18-20 –vuotiaat 47€ ja muut 60€) hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Mikäli maksua ei ole suoritettu, lippuhakemusta ei käsitellä. Maksu suoritetaan yhdistyksen pankkitilille ja viitteeksi oma MUSCOF:n jäsennumerosi.
11. Lipun hinta on kiinteä (alle 16-vuotiaat 25€, seniorit ja 16-17 –vuotiaat 33€, 18-20 –vuotiaat 47€ ja muut 60€), mutta MUSCOF ry:llä on oikeus muuttaa lippujen hintaa mikäli punnan kurssi muuttuu tai lippujen hinnoissa tapahtuu muutoksia (lippujen hinnat vaihtelevat paikkojen mukaan).
12. Maksut palautetaan vain, jos hakemus epäonnistuu.
13. MUSCOF ry:llä on oikeus hylätä hakemus.
14. MUSCOF ry: pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Suomen Manchester United kannattajat