Yleistä & hakusäännöt

Lippuja Old Traffordille MUSCOF ry:n kautta

MUSCOF ry sai virallisen branch statuksen marraskuussa 2011, jonka avulla voimme anoa lippuja Unitedilta ennen kuin ns. normaalit ballotit avautuvat ”Official membereille”.

Jotta voit hakea lippuja MUSCOF ry:n kautta sinun tulee olla MUSCOF ry:n jäsen (maksanut 10€ jäsenmaksun) ja olla myös Manchester Unitedin Official Member (jäsenyys maksaa n. 30£ kaudessa). Hakijan täytyy ilmoittaa Official Membership-numero MUSCOF ry:lle ennen lippujen hakemista.

Odotamme Unitedilta infoa otteluiden luokitteluista. MUSCOF ry:n lippuallokaatiot määräytyvät Unitedin sääntöjen mukaan.

Official Membership-kortit toimivat pääsylippuina – muistakaa aina printata paikkatietonne mukaan otteluun!

Mikäli olette ilmoittaneet Official Memberhip-numeronne MUSCOF:lle niin hakekaa lippuja vain MUSCOF ry:n kautta, osallistuminen Unitedin normaaliin ballottiin sekoittaa meidän lippujenhakuprosessia!

B-kategorian otteluihin on lippuja tarjolla n. 30-40 kpl.

A-kategorian ottelut ovat kaudella 2021-2022 seuraavia joukkueita vastaan:

  • TBC

A-kategorian otteluihin yhdistyksellä on rajallinen määrä lippuja. Mikäli lippuja ei riitä kaikille saa liput ensisijaisesti jäsenet jäsenkategoriansa mukaan. Lojaliteettikategoriasta lisää tästä.

MUSCOF ry:n jäseneksi voit liittyä täältä:
http://www.unitedweb.net/muscof-ry/liittyminen#.UA5CT7Q0PuQ

Official Membership-jäsenyys täältä:
http://www.manutd.com/en/One-United.aspx

Alla vielä säännöt lippujen hakemiseen liittyen:

1. MUSCOF ry:llä on oikeus hakea ottelulippuja yhdistyksen ”Official Member” -jäsenen puolesta.

2. Vain MUSCOF ry:n jäsen, joka on myös ”Official Member” –jäsen, voi tehdä lippuhakemuksen.

3. MUSCOF ry:n jäsen saa hakea lippuja vain MUSCOF ry:n kautta. Mikäli jäsen osallistuu yleiseen Ballottiin, oikeus hakea lippuja MUSCOF ry:n kautta peruutetaan yhden vuoden ajaksi. Huom! A-kategorian peleihin Ballottiin osallistuminen Branchien jäseniltä (MUSCOF ry) on estetty Manchester Untedin toimesta. Mikäli jäsen sen jälkeen uudelleen haluaa päästä MUSCOF ry:n lippuallokaatioon, tulee hänen ilmoittaa halukkuutensa siihen uudelleen ja hakemus käsitellään normaalissa järjestyksessä.

4. Lippuhakemukset tulee olla lähettynä MUSCOF ry:n hakemussivuilla ilmoittamaan ajankohtaan mennessä.

5. Liput jaetaan lojaliteettitasojen mukaisesti jäsenille. 

6. Loppuunmyydyissä otteluissa otteluliput jakautuvat jäsenille jäsenkategorian mukaisesti. Korkeamman kategorian omaavat saavat otteluliput ja alimman tason kategorian jäsenten kesken liput arvotaan. 

7. Hakemuksen jättäminen ei takaa ottelulippua. Yleensä Manchester Unitedin Ticket Office ilmoittaa hakemuksen onnistumisesta n. 2-3 viikkoa ennen ottelua.

8. MUSCOF ry ei vastaa lipunhakijalle mahdollisesti aiheutuvista kuluista (esim.hotelli & lennot)

9. MUSCOF ry ei ole vastuussa ottelusiirroista.

10. Lipunhakijan tulee maksaa maksu (alle 16-vuotiaat 18€, seniorit ja 16-17 –vuotiaat 28€, 18-20 –vuotiaat 38€ ja muut 50€) hakemuksen lähettämisen yhteydessä. Mikäli maksua ei ole suoritettu, lippuhakemusta ei käsitellä. Maksu suoritetaan yhdistyksen pankkitilille ja viitteeksi oma MUSCOF:n jäsennumerosi.

11. Lipun hinta on kiinteä (alle 16-vuotiaat 18€, seniorit ja 16-17 –vuotiaat 28€, 18-20 –vuotiaat 38€ ja muut 50€), mutta MUSCOF ry:llä on oikeus muuttaa lippujen hintaa mikäli punnan kurssi muuttuu tai lippujen hinnoissa tapahtuu muutoksia (lippujen hinnat vaihtelevat paikkojen mukaan).

12. Maksut palautetaan vain, jos hakemus epäonnistuu.
13. MUSCOF ry:llä on oikeus hylätä hakemus.
14. MUSCOF ry: pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Suomen Manchester United kannattajat